NewCo Ferronikeli Complex

Mjek i Përgjithshëm i Kompanisë

	 	 

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni: Mjek i Përgjithshëm i Kompanisë

Departamenti: Shërbime Emergjente

Lokacioni: Drenas, Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Kujdeset për shëndetin e të punësuarve pranë kompanisë New Co Ferronikeli. L.L.C. Dhënien e ndihmës së pare dhe trajnimi i rasteve emergjente

Bën kontrollet gjatë lëndimeve në vendin e punës Përgjegjës për konfirmimin e pushimeve mjekësore Kryerja e fushatave të ndërgjegjësimit për shëndetin Bën ndërlidhjen me spitalet lokale

Kualifikimet dhe Aftësitë:

Të ketë të përfunduar Fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme Të ketë Licencë Pune

Të ketë përvojë pune dy vjeçare (e preferushme) Të ketë njohuri të gjuhës angleze (e preferuar)

Kushtet e punës:

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri me 12.03.2021, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin Mjek i përgjithshëm i kompanisë

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1185
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC