Wonder Parks

Vende të lira të punës (20)

	 	 
Wonder Parks ështe Luna Parku i Parë në ambient të brendshëm në Kosove i cili do të hapet shumë shpejte ne qendrën më të re tregtare Ring Mall në Ferizaj.
Wonder Park me rastin e hapjes shpall konkurs për këto vende pune:
2 pozita përgjegjës teknik:
 • Duhet të kenë njohuri për elektrikë në mirëmbajte dhe riparim 
 • Do të ndjekin udhëzimet tona dhe të jenë përgjegjës për mirëmbajtjen e vazhdueshme te Luna Parkut
1 pozitë për Menaxher/e
 • Përgatit e orarin dhe mbikëqyr personelin
 • Mbikëqyr dhe proceson blerjet ditore,javore dhe mujore
 • Mbikëqyr dhe proceson shpenzimet ditore,javore dhe mujore
 • Raporton në baza ditore përgjegjësve 
17 pozita të hapura për personel:
 • Të jenë komunikativ me fëmijët
 • Të duan punën me fëmijë
 • Të jenë të vemendshëm,
 • Të shpejtë dhe praktikë,
 • Të jenë fleksibil në orarin e punës
CV e kompletuar e aplikantëve të dërgohen në email adresën: dea.sokoli@gmail.com

Konkursi është i hapur deri më 15.03.2021

Shikime 5720
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC