Creative Hub

Senior Menaxher për Shitje

	 	 

Përshkrimi i punës:

Senior Menaxher për Shitje, Kosovë. 

  • Me më shumë se 5 vite eksperiencë si Menaxher i Shitjeve në një Kompani Sigurimesh apo Kompani Ndërmjetësuese(Brokerage).
  • Në gjendje të hartojë programe trajnimi dhe të drejtojë ekipin e shitjeve.
  • Në gjendje të përcaktojë objektivat dhe KPI (Key Performance Indicator) për ekipin e shitjeve.
  • Në gjendje të vendosë të gjithë strategjinë për menaxhimin e ekipit të shitjeve.
  • Raportim drejtpërdrejt tek CEO.
  • Pagë bazë + bonuse.

Lokacioni i punës: Prishtinë

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në ketë email: contact@creativehubkos.com

Shikime 1783
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC