One Com

Social Media Manager

	 	 

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

  • Referohet t`i ketë te përfunduara studimet bachelor.
  • Preferohet eksperience ne rrjetet sociale/marketing (menaxhim te faqeve).
  • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën  angleze.
  • Njohuri të hollësishme në platformat si Facebook, Instagram etj.
  • Aftësi të fuqishme per t`u organizuar në mënyrë efektive dhe për të zgjedhur shpejt probleme.

Rroga: (400€)

APLIKIMI:

Të gjithë te interesuarit Cv -t e tyre mund ti dergojne ne fragrancegroupks@gmail.com .Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Per me shume mund te lajmeroheni ne 049233668

Shikime 865
Kategoria Marketing & PR
Skadon 23 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC