NTP Shehu

Mjeshtër për përpunimin e drurit (3), Monter (3)

	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri SHEHU N.T.P ne Parkun e Biznesit - Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër për përpunimin e drurit – 3

Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara,vegla dore

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet te ketë përvoj pune


2.Montera - 3

Aftësi për montim  te produkteve te drurit si dhe matjet në teren

Preferohet te ketë përvoj pune

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: shkallashehu@gmail.com

Kontaktoni në numrat: 045 600 446 dhe 045 600 975,                                     

Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Shikime 381
Kategoria Të tjera
Skadon 24 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC