FB Architect

Arkitekt/e dhe Praktikant/e

	 	 

FB ARCHITECT ështe studio projektuese në Prishtinë:

Kërkojmë:

  •  Arkitekt/e  dhe
  •  Praktikant/e 

Kerkesat dhe Kualifikimet e kerkuara per poziten e Arkitektit/es:

  • Përvojë pune së paku 2 vite,
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese ndër kolegiale dhe me klientët,
  • Aftësi të shkëlqyera në menaxhimin dhe udheheqjen e projekteve, të parashikojë dhe të evitojë mangësitë gjatë përgaditjes së projekteve,
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve,
  • Te jetë entuziast për punë, kreativ, ambicioz,  i/e vetë motivuar dhe të ketë aftësi udhëheqëse,
  • Të njoh mirë punën me Archicad,të programeve për vizualizim (Lumion dhe 3D MAX) si dhe Microsoft Office.
  • Të ketë pëvojë në përgaditjen e projekteve Konceptuale, Ideore dhe  Kryesore (Zbatuese).

Ju qe jeni te interesuar, dergoni CV dhe Portfolion tuaj ne Emailin: fbarchitect17@gmail.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Shikime 781
Kategoria Arkitekturë
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC