Albi Fashion Retail

Asistent/e i/e Shitjes

	 	 

Albi Fashion Retail

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!


Albi FashionRetail me brendet XYZ, Orsay, Parfois, pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Albi Group kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Asistent/e i/e Shitjes

Vendi i punës: Prishtinë


Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientët, ku të gjithë klientët duhet të priten dhe të përshëndeten me buzëqeshje dhe duke i falënderuar
  • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët të jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja)
  • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullimin e artikujve në vendet përkatëse sipas udhëzimeve të menaxherit apo merchandiserit.

Kualifikimet:

  • Diplomë e shkollës së Mesme
  • Të ketë përvojë pune në shitje
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com. Konkursi do të jetë i hapur nga Data 22.02.2021 deri me Datë 23.03.2021

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen..

Shikime 1806
Kategoria Shitje
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC