Bitex German Technology

Punëtor në linjen e prodhimit (3), Shoferë me Kategorinë “C”(3)

	 	 

Pershkrimi i punes

Kompania BITEX SH.P.K në Fushë Kosovë e cila merret me prodhimin Ngjyrave dhe Llaqeve, shpallë konkurs për pozitat:

 • Punëtor në linjen e prodhimit (3)
 • Shoferë me Kategorinë “C”(3)

Detyrat dhe përgjegjësitë Per Kandidatet per Linjen e Prodhimit:

 •  Punon ne linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim;
 • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit;
 • Asiston ose zëvëndëson koleget tjerë sipas nevojës;

Detyrat dhe përgjegjësitë Per Kandidatet per Shoferë

 • Te punoje ne  baze te detyrave dhe pergjegjesive te cilat ju jepen.
 • Te kujdeset dhe ti mirmbaje mjetet transportuese te Kompanisë

Kualifikimet:

 • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm;
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
 • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen;
 • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në fushën e njejtë për të cilen aplikoni;

Konkursi mbetet i hapur prej: 23.02.2021-28.02.2021. Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit të Fushe Kosoves, për arsye se vendi i punës do të jetë në Fushe Kosove (Vragoli). Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail: info@bitex-ks.com, 045 201 300 Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Lokacioni i punes – Fushe Kosove

Shikime 371
Kategoria Të tjera
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC