Agrokor

Punëtor në sektorin e prodhmit, Roje - Sigurim ditor

	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj, shpall

Konkurs për vende të reja pune

  1. Punetor ne sektorin e prodhmit (1)
  2. Roje-Sigurim ditor (1)

Orari i plote.

Nr. kontaktues- +38345321271

CV,dokumentet tjera si dhe foton mund ta dergoni ne emailin: burimenjerzore@agrokor-ks.com

Apo te paraqiten ne zyret tona ne Shkabaj.

Kualifikimi per vendet e punes:

  • Diploma e Shkolles se mesme e preferuar.

Pershkrimi i punes:

Punetor ne sektorin e prodhimit:

  • Kryen punë te ndryshme brenda sektorit te prodhimit.

Roje-Sigurim ditor:

  • Roje e dites per pjesen e jashtme te objektit.

Shikime 2117
Kategoria Të tjera
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC