Domino's

Vende të lira të punës (3) - Ferizaj, Gjilan & Prishtinë

	 	 

Dominos

Lokacionet e punës: Ferizaj, Gjilan & Prishtine

Pozita: 

Menaxher/e Restauranti

Kategoria: Hoteleri/Turizëm

Lloji i punës: Full Time

Përshkrimi i Punës

Menaxheri i Restoranti eshte pergjegjes per menaxhimin e operacioneve te perditshme te restorantit, duke perfshire perzgjedhjen, zhvillimin dhe menaxhimin e performances se stafit. Mbikqyr inventarin, dhe ben porosit per ushqim dhe pajisje te tjera per te optimizuar fitimet. Manaxheri i restorantit raporton cdo gje tek manaxheri i ushqimeve dhe pijeve

Kërkesat e profilit

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Perzgjedh, trajnon,zhvillon dhe siguron nje performance te rregullt te stafin e restorantit
 • Bazohet ne  standartet e hotelit dhe ne nivelet e sherbimit per te rritur shitjet dhe per te ulur kostot, perfshire ketu ushqimin, pijet, furnizimin dhe shpenzimet e punes dhe sherbimit.
 • Mundeson kenaqesin e plote te klientit nga monitorimet, vleresimi, auditimi i ushqimit dhe pijeve dhe sherbimeve te ofruara. Ndermer permisime dhe nderton madhenje me klientet.
 • Mban te sigurta dhe te shendetshme facilitetet duke ndjekur dhe zbatuar standartet dhe procedurat sanitare ne perputhje me rregullat ligjore dhe shendetsore.

Tjetër (Opsionale)

 • Kerkesat e punes dhe aftesite:
 • Diplome universitare Hoteleri turisem/manaxhim biznesi. Kantidatet me kombinim pervoje praktike dhe edukimi kane prioritet.
 • Pese ose me shume vite eksperience ne manaxhim restoranti.
 • Njohuri kompjuterike(MS Word, Excel).
 • Komunikim te shkelqyer ne gjuhen angleze
 • Eksperte ne funksionet e restorantit: planifikim dhe pergatitje ushqimi,blerje, higjene, siguri, logaritje kostoje, zhvillim buxheti, strategji financiare, planifikim strategjik,marrje vendimesh.
 • Leje drejtimi

Pozita 2. -

Punetor/e te Restaurantit

Kategoria: Hoteleri/Turizëm

Lloji i punës: Full Time

Përshkrimi i pozitës

Domino's është duke kërkuar punetor/e restoranti entuziast për mibikqyrjen e punes gjate dites i/e cili do të bëjë mibikqyrjen e ushqimit deri tek klientët e Domino's në mënyrë të sigurt dhe në kohë. Nje punetore i restorantit do të pranojnë porosite dhe do te kujdeset deri ne dërgimin porosis tek klienti ne kohe te caktuat. Personat preferohet të kenë vullnet të punojnë si pjesë e ekipit në mënyrë që të sigurohen që porositë të jenë të kompletuar, të paketuara në mënyrë korrekte dhe të dorëzohen me siguri tek klienti.Për të qenë i suksesshëm si nje punetore restoranti, duhet të jeni të sjellshëm dhe të shpejtë për t'u siguruar klientëve tanë një përvojë të shkëlqyeshme. Ju duhet të jeni të sigurt për dërgimin e porosive, të përkushtuar për sigurinë në punë dhe kënaqësisë së klientëve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pergatitja e produkteve te Domino’s
 • Percjellja e standardeve te Domino’s
 • Marrja e porosive nga klientelet
 • Sherbimi i porosive 
 • Zbatimi i detyrave te caktuara nga

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
 • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim.
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë
 • Të ketë përvojë pune
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
 • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë 

Pozita per

Shofer ( Delivery )

Kategoria: Hoteleri/Turizëm

Lloji i punës: Full Time

Pershkrimi i punes:

Domino's është duke kërkuar shoferë entuziast për delivery të cilët do të bëjë transportin e ushqimit deri tek klientët e Domino's në mënyrë të sigurt dhe në kohë. Shoferët do të pranojnë dhe dërgojnë porositë duke i’u përmbajtur rrugëve të caktuara dhe orareve kohore. Personat preferohet të kenë vullnet të punojnë si pjesë e ekipit të delivery në mënyrë që të sigurohen që porositë të jenë të kompletuar, të paketuara në mënyrë korrekte dhe të dorëzohen me siguri tek klienti.Për të qenë i suksesshëm si shofer i delivery, duhet të jeni të sjellshëm dhe të shpejtë për t'u siguruar klientëve tanë një përvojë të shkëlqyeshme. Ju duhet të jeni të sigurt për dërgimin e porosive, të përkushtuar për sigurinë në punë dhe kënaqësisë së klientëve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranon porositë e përgatitura për dërgesa në teren
 • Kontrollon sasitë e mallit dhe dokumentacionin përcjellës
 • Me kujdes sistemon produktet në mjetin transportues
 • Shpërndan porositë sipas adresave të shënuara në faturat përcjellëse të mallit
 • Dorëzon porositë tek konsumatori me kujdes

Kualifikimet e kërkuara:

 • Patent shofer të kategorisë “B”
 • Kandidati duhet ta njoh qytetin e Prishtinës shumë mirë
 • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
 • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim.
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhie ngarkesës në punë
 • Të ketë përvojë pune
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
 • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë.

Të gjithë te interesuarit  për  aplikim na shkruani dhe dërgoni CV në email, dhe gjitheashtu te cekni poziten per te cilin keni aplikuar: info@icsg.eu

Shikime 1487
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC