ECO line

Agjent i shitjes (3)

	 	 

KONKURS

Për pozitën:

1.Agjent i Shitjes  – tre (3) pozita

Rajoni: Kosove

Detyrat kryesore:

 • Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi;
 • Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
 • Bën prezentimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet.
 • Mban evidenca financiare ditore për vlerat e mallit, dhe mallit të shitur ne terenin perkatës.
 • Raporton në baza ditore gjatë vizitave në terren;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që  i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, kualifikimi universitar është përparësi;
 • Të ketë minimalisht 1 vit eksperiencënë të njëjtin profil pune, Markete, Horeca, Barnatore.
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësipër të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshme të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.
 • Te posedoj Patent Shofer kat.B.

CV-nëdhe dëshmit për përvojën tuaj mund t’i dërgoni në këtë adresë:urbanevent.ks@gmai.com  të plotësuar .
Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 25.02.2021.

Paga: Baze + Bonus

Aplikaconet e dërgura me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 1514
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC