Ardit Dyla Hotels

Vende të lira pune

	 	 

Hotel-i i parë i Rrjetit të Hotel-eve ‘’Ardit Dyla Hotels’’, me datë 12 Nëntor 2020 ka hapur pikën e parë të Rrjetit të Hoteleve në qytetin e Gjakovës dhe tani ky Hotel shpall konkurs pune për pozitat si:

  1. Drejtor/eshë i/e Hotel-it;
  2. Zëvendës Drejtor/eshë i/e Hotel-it;
  3. Asistent/e i/e Drejtor-it të Hotel-it;
  4. Menaxher/e i/e Përgjith-shëm/shme i/e Hotel-it;
  5. Zëvendës Menaxher/e i/e Hotel-it;
  6. Kuzhinier i Kuzhinës së Hotel-it;
  7. Ndihmës Kuzhinier/e;
  8. Kamarier/e;
  9. Mirëmbajtës/e i/e pastërtisë;
  10. Rojtar/e i/e Hotelit;

Të gjithë personat që janë të interesuar të bashkëpunojnë me qëllim të evoluimit, rritjes, zhvillimit dhe përmirësimit të shërbimit në sektorin e hotelerisë dhe turizmit, janë të mirëseardhur të aplikojnë për vendet e reja të punës.

Për të gjithë aplikantët për punë do të ketë testim logjik në fillim të procesit të rekrutimit.

Format e kontaktimit për aplikimet për punë janë:

Përmes e-mail adresës: humanresources@arditdylahotels.com​,dhe në numrin e telefonit: +383 48 300 222

Ekipi Menaxhues i Rrjetit të Hotel-eve ‘’Ardit Dyla Hotels’’ mirëpret të gjithë personat me energji pozitive, kreativë dhe bashkëpunëtorë të zellshëm drejt arritjes së objektivave afatgjate në fushën e turizmit të aplikojnë në pozitat përkatëse.

Suksese!

Shikime 1608
Kategoria Hoteleri
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC