Albi Shopping

Vende të lira të punës (29)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

“Albi Shopping” me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “Albi Shopping” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

  • Menaxher/e Marketi (3 vende pune)
  • Zv. Menaxher/e Marketi (6 vende pune)
  • Arkëtare (8 vende pune)
  • Sektoriste (8 vende pune)
  • Shitës/Depoist (4 vende pune)

Lokacioni: Prishtinë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Konkursi do të jetë i hapur nga data 19.02.2021 deri me 31.03.2021.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 2905
Kategoria Menaxhment
Skadon 31 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC