Albina Dyla

Vende të lira të punës - Gjakovë, Prishtinë dhe Fushë Kosovë

	 	 

Kompania “Albina Dyla” me lokacionet e saj në Gjakovë, Prishtinë dhe Fushë Kosovë shpallë konkurs për pozita pune në këto departamente:

Departamenti i Prodhimit;

 1. Kontroller/e i/e produkteve të prodhuara;
 2. Patronist/e
 3. Përgjegjës/e i/e sektorit të rrobaqepësisë me makinë të qepjes;
 4. Rrobaqepës/e me makinë të qepjes;
 5. Përgjegjës/e për prerjen e produkteve;
 6. Përgjegjës/e i/e sektorit të rrobaqepësisë me gjilpërë;
 7. Rrobaqepës/e me gjilpërë;
 8. Modelues/e (montues/e);
 9. Hekurosës/e;

Departamenti i Rritjes së efiçencës në menaxhimin e prodhimit;

 1. Zëvendës-menaxher/e i/e Përgjithshëm/e i/e Rritjes së Efiçencës së Prodhimit
 2. Asistent/e i/e Menaxher-it/es të Përgjithshëm/e të Rritjes së Efiçencës së Prodhimit

Departamenti i Mirëmbajtjes dhe zhvillimit të programit softuerik (IT);

 1. Implementues dhe zhvillues i programit softuerik (programer) ;
 2. IT;

Departamenti i Dizajnit;

 1. Fotograf/e mode;
 2. Skicues/e (Ilustrues/e i/e modës);
 3. Stilist/e i/e modës;
 4. Model/e;
 5. Make up artist/e (Grimer/e);
 6. Dizajner/e grafik/e;
 7. Shkrimtar/e dhe redaktor/e të modës;
 8. Hulumtues/e i/e modës (Fashion Researcher);
 9. Stilist/e i/e modës (Fashion Stilist)

Departamenti i Drejtorit;

 1. Zëvendës-Drejtor (Zëvendës-Drejtoreshë)
 2. Asistent/e i/e Drejtorit të Kompanisë

Departamenti i Rritjes dhe motivimit së Burimeve Njerëzore;

 1. Zëvendës/e i Menaxherit të Rritjes dhm Motivimit të Burimeve Njerëzore;
 2. Asistent/e i Menaxherit të Rritjes dhe motivimit të Burimeve Njerëzore

Departamenti i Rritjes së shitjeve online;

 1. Përfaqësues/e i/e Rritjes së shitjeve online për klientët individualë (Sales Representative for Individual Clients);
 2. Përfaqësues/e i/e shitjeve online për klientët që blejnë me shumicë (Wholesale and Manufacturing Sales Representative);
 3. Përfaqësues/e për kujdesin online ndaj klientëve individualë (Customer care representative for individual clients);

Departamenti i Rritjes së shitjeve fizike;

 1. Shitëse fizike në Showroom-et e Kompanisë;

Departamenti i Marketingut;

 1. Analist/e i/e Marketingut
 2. Koordinator/e i/e marketingut
 3. Konsulent/e i/e Marketingut
 4. Specialist/e i/e Marketingu
 5. Zëvendës/e i/e Marketingut
 6. Koordinator/e i/e rrjeteve sociale
 7. Agjent/e i/e rritjes së shitjeve online përmes rrjeteve sociale
 8. Analist/e i/e ngjyrave dhe imazheve të fotove që postohen në rrjetet sociale.
 9. Shkrues/e i/e përmbajtjes (Content Writer)

Departamenti i Financave;

 1. Financier/e
 2. Zëvendës financier/e
 3. Asistent/e i/e financier-it/es
 4. Departamenti i Logjistikës;
 5. Shofer/e

Departamenti i Qendrës së Kërkimeve;

 1. Hulumtues/e online (researcher);
 2. Krijues/e i/e raporteve të të dhënave të brendshme dhe të jashtme;

Departamenti i Menaxhimit të Stokut;

 1. Zëvendës-Menaxher/e i/e stokut të kompanisë;
 2. Përgjegjës për porosinë e lëndës së parë të prodhimit.

Departamenti i Mirëmbajtjes në lokacionet e kompanisë

 1. Mirëmbajtës/e i/e pastërtisë;
 2. Shtëpiak/e

Gjeni më poshtë linkun për aplikim:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe21zihTUOpVxh8ZokQzKCDtU5AJQW-IAbsGjS6JoocNFDW1w/viewform

Kompania “Albina Dyla” mirëpret të gjithë personat potencial të cilët dëshirojnë të krijojnë marrëdhënie pune!

Me respekt të lartë për punën dhe kohën tuaj,

Departamenti i Burimeve Njerëzore - “Albina Dyla”

Shikime 3763
Kategoria Të tjera
Skadon 24 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC