Devolli Corporation shpall konkurs pune këto pozita:

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Devolli Corporation fton kandidatë të aplikojnë për vendin e punës si:

Prokurim (4 vende)

     Lokacioni: Pejë

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE :

 • Identifikimi i segmenteve të tregut, vlerëson kërkesën konsumatore dhe produktet pozicion.
 • Analitik i mire i inovacioneve te fundit rreth kerkesave te korporates,
 • Përgjegjës për kryerjen e hulumtimin e tregut vendore,rajonal dhe me gjere, ne segmentet e percaktuara te korporates,
 • Analiza statistikore ne baza mujore rreth produkteve te ngjajshme ne treg,
 • Kryen analiza të vlefshme dhe të besueshme SWOT,
 • Përgatitja e raporteve të të gjeturave, ilustruar të dhënat grafikisht me detajet e kerkimeve,

KUALIFIKIMET:

 • Studime te larta
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi
 • Aftesi te shkelqyera prezantuese me individ dhe biznese jashte vendit,
 • Patentë shofer - kategoria B
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës angleze (domosdoshme)

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarat mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguar CV në këtë e-mail: info@devollicorporation.com

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 01.03.2021

Shikime 4002
Kategoria Juridik
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC