GEGO - interior design, furniture

Arkitekt/e, Promoter/e për Showroom

	 	 

Gego-Studio, Interior Design Studio

Adresa: Çagllavicë, Magjistralja Prishtinë-Shkup

Jemi  në kërkim të anëtarëve të ekipit, në pozitën:

ARKITEKT/E  PROMOTOER/E PËR SHOWROOM

Përgjegjësitë:

 • Të hulumtojë tregun dhe të identifikojë klientët potencial, si dhe nevojat e tyre
 • Të ndërtojë bazë të shëndoshë të klientëve në portfolion e tij/saj, si dhe të mirëmbajë relacionet afatgjata dhe të qëndrueshme me ta
 • Të promovojë shërbimet dhe produktet që ofrohen nga Gego Studio në mënyrë profesionale
 • Të ndihmojë klientët në përzgjedhjen adekuate të produkteve, ashtu që klienti të ndahet i kënaqur me përzgjedhjen dhe shërbimin e ofruar.
 • Përgjegjës për marrjen e porosive, gjendjen e produkteve në stok dhe përgatitjen e ofertave për klientët
 • Identifikimi i problemeve eventuale dhe raportimi tek menaxhmenti në kohë
 • Realizimi i objektivave të përcaktuara të shitjes nga mbikëqyrësi
 • Të raportoj tek mbikëqyrësi në baza të rregullta për arritjet e objektivave dhe performancën
 • Kur paraqitet nevoja, me kërkesë të mbikëqyrësit të kryej detyrë tjera relevante, që ndërlidhen me vendin e punës.

Kërkesat për pozitën:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, diploma univerzitare në fushë relevante është përparësi
 • Preferohet përvoje pune në shitje në fushë relevante
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes dhe negocimit
 • Aftësi komunikative dhe bindëse
 • Aftësi përdorimi të MS Office
 • Njohuri e shkëlqyeshme në të folur dhe shkruar e gjuhës shqipe dhe angleze, njohja e gjuhës gjermane është përparsi.
 • I gatshëm të punoj nën presion dhe me orar të shtuar deri në përfundimin e detyrave të punës.
 • Anëtar i mirë i ekipit

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën: info@gegostudio.com

Afati i fundit për aplikim është data 17 mars 2021.

Shikime 1582
Kategoria Arkitekturë
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC