Shell Kosova

Ekonomiste (Kalkulante)

	 	 

Shell Header

K  O  N  K  U  R  S
EKONOMISTE (KALKULANTE)

DETYRAT DHE PERGJEGJESITË:

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS;
 • REGJISTRON FATURAT E BLERJEVE TË MALLIT;
 • PËRCJELLË SHITJET E NJËSIVE;
 • REGJISTRON DHE BARAZON GJENDJET FINANCIARE TË KLIENTËVE DHE FURNITORËVE;
 • MBANË RAPORTE ANALITIKE TË PIKAVE TË SHITJES;
 • PËRCJELLË DHE ANALIZON ÇMIMET E PRODUKTEVE TË BLERJEVE;
 • RAPORTON TE DREJTORI I NJËSISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • FAKULTETI EKONOMIK;     
 • NJOHJA E PUNËS ME KOMPJUTER, PËRPARËSI NJOHJA E PUNËS ME SOFTWARE KONTABILITETI;
 • NJOHJA E E GJUHËS ANGLEZE PËRPARËSI;
 • PËRVOJA PUNE MINIMUM 1 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00 - 17.00 NË TEL: +383 49 940 014

Shell Footer

Shikime 1585
Kategoria Ekonomi
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC