Minna Fashion

Zyrtar/e i/e Burimeve Njerëzore

	 	 

Minna Fashion hap konkurs për pozitën:

Zyrtar/e i/e Burimeve Njerëzore

Detyrat dhe përgjegjësitë e vendit të punës:

  • Merr pjese aktivisht në rekrutimin e stafit,përgaditjen edhe publikimin e thirrjeve ,përgatitjen e përgjegjësive te punës për pozitat e reja dhe përditësimin e tyre aktuale.
  • Orientin stafin e ri ne pune.
  • Kontakti për adresimin e problemeve, kërkesave dhe nevojave te punonjëseve në lidhje me vendin e punës
  • Evidenton dhe mirëmban pushimet vjetore ,mjekësore të të punësuarave.
  • Si dhe detyra te tjera qe jane te nderlidhura me natyren e punes.

Kushtet për aplikim:

  • Diplomë Universitare.
  • Të ketë përvojë pune së paku 1 vjeçare, përvoja në fushat relevante përbën avantazh.
  • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë.

MINNA FASHION PRISHTINE gjendet në rrugen Kosta Novakoviq, me saktesisht ne lagjen Pejton perball Hotel Prishtina. Bashkohuni me ne përmes pozitës së hapur: Zyrtar/e i/e Burimeve Njerëzore

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutem dërgoni CV-në tuaj, dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën: minnafashionhr@gmail.com

Shikime 1454
Kategoria Menaxhment
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC