Birra Prishtina & Elnor Furniture

Merchandiser, Menaxher prodhimi në repartin e kuzhinave

	 	 

Birra Prishtina Header

Birra Prishtina sh.p.k shpallë konkurs për Merchandiser të shitjes në kategoritë B dhe C.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset per vizibilitetin e produkteve.
 • Mirëmban ekspozimin e produktit nepër rafte.
 • Bën kontrollin e afateve të produktit dhe stoqeve.
 • Bën marrjen e porosive.
 • Krijon dhe mirëmban kontakte profesionale me bashkëpunetorë dhe konsumatorë.
 • Komunikon dhe raporton për levizjet e konkurrencës.
 • Ndihmon në realizimin e promovimit të produktit.
 • Bën shprendarjën e materialeve dhe rekuizita të ndryshme të marketingut.

Kualifikimet:

 • Të ketë pregaditjën e mesme shkollore, diploma universitare në fushën e Marketingut është përparësi.
 • Të kenë patent shofer (kategoria B).
 • Të kenë motiv të lartë dhe aftësi për punë.
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës
 • E preferueshme mosha 25 -35 vjeçar.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: info@birraprishtina.com, apo të kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 38 60 60 93+383 45 810 380.


Elnor

ELNOR Furniture, kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e mobilerisë, shumë-llojshmeri të produkteve me stil unik dhe cilësor, ju fton të aplikoni për pozitën e cekur më posht.

 • Menaxher prodhimi në repartin e kuzhinave.

Kualifikimet: 

 • Të ketë Diplomë Universitare – preferohet e fakultetit të Arkitekturës, Makinerisë dhe Ndërtimarisë.
 • Të këtë përvojë pune në menaxhim.
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punëve.
 • Aftësi në vendimarrje dhe punë ekipore.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të jetë përgjegjës për menaxhimin e prodhimit (në repartin e kuzhinave), në të gjitha etapat deri të dergimi ose liferimi i porosisë.
 • Bën monitorimin e të gjitha proceseve në këtë repart.
 • Identifikon probleme dhe ofron mundesi te zgjedhjës.
 • Raporton në baza javor mbi ecurine e proceseve.

Çfarë ju ofrohet

 • Pagë fillestare – 600 € - dhe sipas marrëveshjës.
 • Sigurimi në vendin e punës.
 • Një vend pune i sigurtë në një kompani që vepron në tregun vendor dhe export, me plane të mëtejme zgjerimi në treg.
 • Një atmosferë pune e hapur dhe miqësore, më një ekip të motivuar dhe dinamik.
 • Të gjithë aplikuesit duhet të kenë konsideratë për një kontratë afatgjate (3 -5 vjeçare).

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: info@elnor.eu
apo të kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 44 847 267.

Shikime 2309
Kategoria Të tjera
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC