Plus Furniture

Inxhinier i Makinerisë, Depoist, Shofer / Distributor

	 	 

Kompania NTP PLUS me seli në Konjuh, Lipjan (Magjistralja Prishtinë- Ferizaj afër rrethit të QMI-së), e specializuar në ngjyra dhe kimikate industriale, kërkon të punësojë me orar të plotë:

 • Inxhiner i Makinerisë

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Menaxhon procesin dhe stafin e linjes se prodhimit ngjyrosje me pluhur, plastikim metali, alumini, në baza ditor dhe mujor.
 • Bënë pranimin e materialeve për plastifikim nga klientet dhe bene kontrollen kualitative, regjistrim sasior “m2, cope etj”, ofertimin e cmimeve sipas udhezimeve të kompanis.
 • Organizon stafin gjatë procesit të ngjyrosjes dhe në detyrat tjera në linjen e prodhimit.
 • Përcjelle funksionimin e të gjitha paisjeve në linjen e prodhimit, mban orarin e mirembajtjes se rregullt, menaxhon procesin e servisimit dhe pjeseve reserve apo avansimit të sistemit në linjen e prodhimit.

Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Diplomë nga fusha e Inxhineris Maqinerike avantazh fakulteti, opcional shkollat e mesme &
 • Përvoje pune në linja te prodhimit pozite udheheqese operative “sektori metalik”, së paku 6 – 12 muaj,
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi,
 • Aftësi për menaxhimin e punëve maqinerike dhe në kolektivë.
 • Avanbtazh njohuri pune me kompjuter dhe njohes i gjuheve te huaja.

Të interesuarit mund të dërgojne CV-në e tyre në e-malin: powder.coatingplus@outlook.com ,ose mund të kontaktojn në nr: 049 – 124 494

 Konkursi mbete i hapur deri më datën 28.02.2021


Kompania NTP PLUS me seli në Konjuh, Lipjan (Magjistralja Prishtinë- Ferizaj afër rrethit të QMI-së), e specializuar në ngjyra dhe kimikate industriale, kërkon të punësojë me orar të plotë:

 • Depoist

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Bënë pranimin e mallit nga furnitoret e ndryshem, përkatësisht sipas udhëzimeve nga departamenti i blerjes & importit.
 • Mallin e pranuar ne depo e kontrollon nga sasia, cilësia, dëmtimi dhe informon administratën për marrëvajtjen e procesit dhe në rast të ndonjë parregullësie.
 • Përgjegjës për strukturimin dhe kategorizimin e mallit në depo.
 • Bënë pregaditjen e mallit për distribuim për klientet sipas porosive dhe rout vizitave, të cilat do të dërgohen nga shoferi / distributor.

 (Mallin dërgohet në pikat dyqanet e kompanisë dhe tek klientët ne territorin e Kosoves.)

 • Kryen dërgesa të mallit tek klientët apo pikat e kompanis vetem sipas nevojës.
 • Kordinon detyra të tjera logjistike të përcaktuara nga punëdhënësi.

 Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Diplomë të shkollës së mesme ose avantazh Fakulteti Ekonomik
 • Përvoje pune si depoist, së paku 6 muaj,
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi,
 • Aftësi për menaxhimin e punës në kolektivë.
 • Patent shofer i kategorise B.

Të interesuarit mund të dërgojne CV-në e tyre në e-malin: powder.coatingplus@outlook.com ,ose mund të kontaktojn në nr: 049 – 124 494

Konkursi mbete I hapur deri më datën 28.02.2021


Kompania NTP PLUS me seli në Konjuh, Lipjan (Magjistralja Prishtinë- Ferizaj afër rrethit të QMI-se), e specializuar në ngjyra dhe kimikate industriale, kërkon të punësojë me orar të plotë:

 • Shofer / Distributor

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Është përgjegjës për transportin dhe distribuimin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht nga sektori i shijtes dhe depoja / administrata,
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar nga depo dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Distribuim i malli tek klientet sipas porosive dhe rout vizitave,

Mallin dërgohet në pikat dyqanet e kompanisë dhe tek klientët në territorin e Kosoves.

 • Detyra dhe përgjegjësi të tjera të cilat ja cakton punedhenesi ne depo dhe logjistike.

Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi,
 • Patent shofer i kategorise B ose C.
 • Aftësi për menaxhimin e punës,
 • Përvoje ne vozitje, së paku 6 muaj,

Të interesuarit mund të dërgojne CV-në e tyre në e-malin: powder.coatingplus@outlook.com ,ose mund të kontaktojn në nr: 049–124 494

Konkursi mbete i hapur deri më datën 28.02.2021

Shikime 776
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC