Edoni

Depoist/e, Shofer/e

	 	 

Kompania “Edoni” është themeluar në vitin 1989. Puna e palodhur dhe këmbëngulja e të gjithë anëtarëve kanë qenë jetike për suksesin e këtij biznesi familjar. Etika e punës, përvoja dhe besnikëria ndaj partnerëve dhe stafit të tyre nxjerrin në pah atributet kryesore të kësaj kompanie.

Jemi në kërkim të këtyre pozitave:

Depoist

Shofer


Pozita: Depoist me përvojë të punës (së paku 1 vjet)

Orari: Nga e Hëna deri të Shtunen

Lokacioni: Depo qendrore Lipjan

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave edhe të bëjë regjistrimin e tyre në depo.
 • Të bëjë pranimin e porosive
 • Të bejë pregaditjen për daljen e mallit nga depo dhe organizimin e liferimit të mallit
 • Të mirret me mallin e importuar, gjendjen fizike, kontrollin e kualitetit dhe sasisë

Kualifikimet:

 • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvojë pune si deposit apo punë të ngjashme.
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Patentë shoferi valide.
 • Të jetë fleksibil në oraret e caktuara (E Hënë – E Shtune).

Pozita: Shofer/e 

Detyrat kryesore:

 1. Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 2. Në bazë të porosisë dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 3. Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 4. Barazohet në baza ditore me arkataren e korporatës, për të hollat e marra nga klientët për mallin e dërguar;
 5. Detyra dhe përgjegjësi të tjera të cilat ja cakton mbikëqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë minimalisht 1 vit përvojë në të njëjtin profil pune;
 • Patent shoferi me kategori C të drejtimit (përparësi);
 • Aftësi të shkëlqyer komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar për këtë pozitë, mbushni aplikacionin duke klikuar butonin më poshtë. Nuk kërkohet CV-ja. 

Shikime 3351
Kategoria
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC