Bakalli Metal

Vende të lira pune (16)

	 	 

 

Bakalli Metalrradhitët si kompani udhëheqëse në përpunimin e metalit në Kosovë. Në strategjinë e vet kompania “Bakalli Metal” ka shumë  prodhime, në prodhimet e veta përdorë material të kualitetit të lartë, e dizajne moderne.  Më këtë strategji të punëve, prodhimet e kompanisë “Bakalli Metal” gjithëashtu eksportohen edhe jashtë vendit drejtë vendeve perendimore dhe tashmë kompania është ranguar lartë në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar.Bakalli Metalpër momentin dëshiron të zgjerojë stafin e tyre dhe hap konkurs për pozitat e punës si mëposhtë:
  • Mjeshter metal punues (3 pozita te lira);
  • Ndihmes mjeshter (5 pozita te lira);
  • Teknik i makinerise  (2 pozita);
  • Mjeshter per fasada te  aluminit (3 pozita);
  • Mjeshter per perpunimin e xhamit (3 pozita).
Vendi i punes eshte ne Pejë.
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë një CV në adresën elektronike: Bakallimetal@gmail.com apo gramos.zeka@gmail.com
Mund të na kontaktoni edhe në këtë numer: +383 49 138 817
Shikime 1165
Kategoria Të tjera
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC