Qendra Tregtare LIRiDONI

Mirëmbajtës/e

	 	 

QT Liridoni

Qendra Tregtare LIRiDONI është qendër tregtare e cila funksionon mbi 15 vite, e përbërë prej Supermarketit, Tekstilit, Restorantit dhe Kafeterisë, e cila ka një personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë.

Me qëllim të plotësimit të vendeve të punës QT LIRiDONI shpallë:

KONKURS

Për pozitën e punës:

Mirëmbajtës/e – një (1) pozitë në Restorant LIRiDONI;

Vendi i Punës: Pejë;                                  

Detyrat kryesore:

 1. Kujdeset për mirëmbajtjen e objektit të Restorant LIRiDONI;
 2. Bënë grumbullimin e mbeturinave në shporta të ndryshme dhe hudhjen e tyre tek këndi i caktuar;
 3. Bënë rimbushjen e artikujve harxhus, të nevojshme për mirëmbajtje;
 4. Kryen pastrimin e dyshemeve dhe shkallëve;
 5. Përkujdeset dhe ujit bimët;
 6. Sipas nevojës kryen edhe detyra të tjera të caktuara nga udhëheqësi.

Kualifikimet e dhe cilësitë e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar të paktën shkollimin e mesëm;
 • Të ketë së paku 1 vit përvojë pune;
 • Të njohë mirë punën në depo dhe organizimin e saj;
 • Të ketë fizik të mirë dhe qëndrueshmëri në punë;
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe në mënyrë grupore.

CV-të tuaja, të plotësuara me pozitën për të cilën aplikoni dhe dëshmitë tjera relevante, mund t’i dërgoni në adresën elektronike: info@liridoni-kos.com

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 24.02.2021.

Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 498
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC