The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë(Deppo Market), në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Duke u bazuar në vëllimin e punës kompania “The North Unicorn” shpallë konkurs për pozitën: “𝗗𝗲𝗽𝗼𝗶𝘀𝘁”.

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë të shkollës së mesme;
 • Përvojë në punë dhe detyra të ngjashme;

Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara:

 • Aftësi për zbatimin e procedurave dhe udhëzimeve administrative për kryerjen e detyrave të punës;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Aftësi të punojë nën presionin e afateve kohore
 • Aftësi të mira për punë me kompjuter
 • Të jetë fleksibil/e dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Përkushtim dhe etikë në punë;
 • Njohja e gjuhëve të huaja është përparësi.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të sistemoj (mbledh) produktet dhe t’i bej gati per liferim sipas stadarteve të dimension të paletave.
 • Të informojë menjëherë mbikëqyrësit për gabimet e hasura në depo;
 • Të bëjë vërtetimin e mallrave në mungesë në vendin e tyre;
 • Varësisht nga nevoja, t’i zbatojë kërkesat nga eprori i tij.

Ofrojmë:

 • Pagë konkuruese;
 • Ushqim ditorë;
 • Respektim të plote të legjislacionit të punes.

Aplikimi behet permes: emailit: apliko@thenorthunicorn.com deri me 28/02/2021.
Ne subject te ceket titulli i pozites.

Shikime 1229
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC