Montkomerce

Vende të lira të punës (9)

	 	 

Kompania N.M.I.Q. MONTKOMERCE sh.p.k me seli në adresën: Rr Tirana nr. 02 Gjakovë 50000.
Ështe kompani e specializuar dhe merret me instalime elektrike dhe linjave të T.L dhe T.U.

Jemi duke punuar në ndërtimin e rrjetit komplet të ri të amvisërisë në Kosovë me standardet më të larta, dhe me nje personel me përvojë shumëvjeqare në këtë fushë, andaj ju presim të na bashkangjiteni dhe ofrojmë këto vende të lira pune:

 • Inxhinier i elektrikës (1)
 • Teknik i elektrikës (2)
 • Teknik i ndërtimtarisë (1)
 • Shofer i kategorisë c (1)
 • Punëtor krahu (4)

Inxhinier i elektrikës (1)

Detyrat dhe përgjëgjësitë

 • Incizimi dhe projektimi i planeve dhe projekteve të objektit
 • Projektimi i instalimeve elektrike komerciale dhe private
 • Monitorimi i instalimeve dhe përcjellja e planit instalues
 • Mbikqyrja e punëtorëve dhe këshillimi me specailist të tjerë

Teknik i elektrikës (2)

Detyrat dhe përgjëgjësitë

 • Instalimi dhe montimi i paisjeve elektrike në teren
 • Operimi dhe mirembajtja e paisjeve dhe plotesimi i ditarit të punës
 • Realizimi i detyrave shtesë sipas kërkesave të inxhinierit kryesor

Teknik i ndërtimtarisë (1)

Detyrat dhe përgjëgjësitë

 • Ndërtimi i rrjetit të shtyllave, kontrrollimi, mbarvajtja e procesit të ndërtimit, mbajtja e ditarit të punes, rrjedhshmërisë së projektit, diskutime planifikime per punët ndërtimore në projektet për ndërtim të rrjetit.

Shofer i kategorisë c (1)

Detyrat dhe përgjëgjësitë

 • Përgjegjës për bartjen e mallrave gjate transportimit të tyre.
 • Përgjegjës për automjetin të cilin e drejton.

Punëtor krahu (4)

Detyrat dhe përgjëgjësitë

 • Hapja dhe përcjellja e hapjes së kanaleve, ndihmë rreth ndërtimit të pusetave nëntoksore.

Pozitat janë të hapura në Gjakovë.
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën montkomerce@yahoo.com,ose përmes telefonit 049-122926
Konkursi do të jetë i hapur nga data 13 Shkurt 2021 deri më 15 Mars 2021.

Shikime 2492
Kategoria Të tjera
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC