Buçaj

Agjent doganor

	 	 

Korporata Buçaj Sh.P.K shpall konkurs:

Pozita: Agjent doganor

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Lajmëron tranzitet për dërgesat e korporatës;
 • Klasifikim i tarifave doganore të mallrave dhe kontroll i dokumenteve doganore;
 • Përpilon deklaratat doganore EX 1, IM 4, IM 7 etj.
 • Dorëzon deklaratat doganore EX 1, IM 4, IM 7 etj.
 • Pëcakton detyrimin financiar doganor të subjektit në përputhje të plotë me kodin doganor dhe dispozitat e tij;
 • Ndjek fizikisht deklaratën pranë sektorëve të ndryshëm të degës së doganës, më konkretisht sektorin e fizikut, të vlerës dhe të regjimeve;
 • Përfaqeson subjektin në rastet kur dogana vendos për të kontrolluar ngarkesën që është në proces zhdoganimi dhe kontrollave fitosanitare;
 • Merr pjesë në inspektimin doganor të mallrave;
 • Paraqet dokumentet pranë organeve të inspektimit;
 • Kryen shërbime tjera të përfaqësimit doganor në emër të klientit.

Kualifikimet e kërkuara

 • Preferohet të ketë të përfunduar fakultetin e drejtimit doganë dhe shpedicion ose ekonomik;
 • Të ketë minimum tre vite përvoj pune;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe organizative;
 • Të ruaj dhe mbroj konfidencialitetin e informacioneve të korporatës;
 • Të punojë me integritet, përkushtim dhe motivim në interes të korporatës;
 • Të zotëroj aftësi të mira në përdorimin e paketës Office dhe programeve kompjuterike;
 • Të ketë patent shofer të kategorisë B.

Inkurajohen të gjitha kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV apo aplikacionin përmes e-mail adresës elektronike në: hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 12/02/2021 deri me 26/02/2021.

Shikime 1266
Kategoria Administratë
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC