Shell Kosova

Inxhinier i ndërtimtarisë

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

INXHINIER I NDËRTIMTARISË

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR PROJEKTET E NDËRTIMIT NË KOMPANI.
 • TË KETË PËRVOJË NË PROJEKTIM.
 • TË KETË NJOHURI SHUMË TË MIRA RETH DOKUMENTACIONIT TEKNIK QË APLIKOHEN PËR KOMPANIT E NDËRTIMIT.
 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR NXJERJEN E SIPËRFAQEVE TË OBJEKTEVE DHE ME PAS PROJEKTIMIN E OBJEKTEVE TE KOMPASNISË .
 • RIKONSTRUKSION NDËRTIM OBJEKTESH DHE TE KETE NJOHURI TË SHKELQYER PËR PËRGADITJEN E PARAMASAVE.
 • TË KETË NJOHURI PËR PËRGADITJEN E LIBRIT NDËRTIMOR DHE DITARINE PUNËS.
 • TË KETE NJOHURI TE SHKELQYER NE POROGRAMET AUTO-CAD, PAKETEN OFFICE.
 • REALIZON DHE MBAN PËRGJEGJESI PËR TË GJITHA DETYRAT E TJERA QË I NGARKOHEN.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 • AFTËSI PËR TË PUNUAR NË GRUP.
 • SHKOLLIMI I LARTË, INXHINIER I DIPLOMUAR I NDËRTIMTARISË.
 • PËRVOJË NË PUNË, MINIMUMI 3 VJEÇARE,

APLlKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NE TUAJ ME FOTO PERMËS E-MAIL, ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00-17.00 NE ,TEL:+38649940014

Shikime 1859
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC