Magnet Corner

Kurse për Mësim Klasor, Gjuhë Angleze, Gjuhë Gjermane, Matematikë, Administratë

	 	 

Mësimdhënia është kategori themelore e didaktikës dhe gjithashtu veprimtari dhe proces i organizuar që ka për qëllim arsimimin dhe edukimin e nxënësve.

MAGNET CORNER ofron metodat më bashkëkohore të mësimdhënies, dhe një staf profesional mësimdhënësish.

Tërhiqeni dijen si magnet në kurset:

  1. Mësim Klasor
  2. Gjuhë Angleze
  3. Gjuhë Gjermane
  4. Matematikë
  5. Kurs për Asistent/e Administrativ/e (1 muaj trajnim për aftësi profesionale, suksese në punë dhe punësim)

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të kontaktit apo email adresës:
+383 44 509 700
magnetcornerpr@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/magnetcornerqendraekurseve/

"LEARNING WITHOUT REFLECTION IS A WASTE. REFLECTION WITHOUT LEARNING IS DANGEROUS."

Shikime 2023
Kategoria Edukim
Skadon 10 ditë
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC