Prestige Français

Ndihmës Menaxher Shitjeje

	 	 

Prestige Français SH.P.K. shpall konkurs për përzgjedhjen e Ndihmës Menaxherit të Shitjes për brendet Pierr Cardin dhe Cacharel të cilat gjenden në qendrën tregtare Albi Mall, Prishtinë.

Ndihmës Menaxher Shitjeje

Detyra dhe përgjegjësitë:

 • Hartimi dhe vlerësimi I raporteve të shitjeve
 • Asiston ne dizajnimin dhe implementimin e planeve strategjike për arritje të targetit
 • Informimi i stafit për produktet e reja
 • Menaxhimi i ankesave të klientëve
 • Përpilimi i orarit të punës për shitëse (kur kërkohet nga menaxheri) dhe monitorimi i perfomancës së tyre.
 • Njohja e brand produkteve krahas trendeve të tregut dhe konkurrentëve

Kushtet:

 • Kualifikim universitar
 • Mosha nga 28-35 vjeç
 • Përvojë në shitje mbi 3 vjeqare
 • Njohja e gjuhës angleze të nivelit të avansuar (obligative)
 • Aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe komunikuese
 • Të jetë i gatshëm për punë nën presion dhe klimë dinamike.
 • Të ketë ekspertizë teknike
 • Aftësi për të motivuar dhe udhëhequr stafin e shitjes.
 • Aftësi të mira planifikimi dhe organizimi të tipit multitasking

CV-të mund të dërgohen në e-mailin info@daacllc.com  ,afati i fundit për aplikim: 26 Shkurt 2021.

Shikime 936
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC