BINNI

Monter

	 	 

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës BINNI Vushtrri

        Monter

Pozita e kërkuara më lartë ka rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasysh që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe përkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtorë ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kandidatët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë së paku 2 vite
  • Përvojë të gjerë ne montim te produkteve si
  • Dyer, Dritare, Kuzhina, Dhoma gjumi dhe shume produkteve tjera qe perfshin kjo veprimtari
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese.
  • Dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: shemsi.fazliu@binni.biz  ose numrin e telefonit: +38345120300

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Shikime 1502
Kategoria Të tjera
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC