Nartel

Sigurim Fizik

	 	 

Ndërmarrja Ndërtimore "Nartel " shpall konkurs për dy pozita të lira:
Sigurim Fizik – Roje për natën tek Objekti “Nartel Center “ Lakrishtë – Prishtinë

Detyrat dhe përgjëgjësitë:

 • Të zbatoje me korrektësi dhe përgjegjësi disiplinën në punë dhe zbatimin e detyrave të ngarkuara;
 • Të raportoj mbi gjendjen e lënë, gjatë ndrrimit të tij;
 • Të mbajë vendin e punës te pastër dhe të rregull;
 • Të mos lejoj personat e paautorizuar të hynë në objekt;
 • Për çdo rast të rrezikut të informoj menaxherin dhe organet përgjëgjëse;
 • Kryen edhe detyra të tjera në përputhje me ligjet dhe rregulloret të cilat mund të kërkohen në mënyrë të arsyeshme kohë pas kohe nga menaxhmenti.

Kërkesat dhe Kualifikimet:   

 • Diploma shkollës së mesme;
 • Kopja letërnjoftimit;
 • Dëshmi për përvojën e punës (nëse posedon).
 • Të mos kenë dosje kriminale apo ndonjë rast ligjor në process
 • Të kenë gjendje të mire fizike dhe shëndetësore
 • Mosha 21-55 vjeç

Orari dhe vendi i punës:

Nga ora 17:00 deri 07:00 (ndrrimi i natës) me ndrrime.
Të interesuarit për këtë mundësi punësimi mund të kontaktojnë në numrin : 044 505 008  

Shikime 907
Kategoria Sigurim
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC