Anem Real Estate

Agjent/e të Patundshmërisë

	 	 

Anem Real Estate është kompani lidere në tregun e patundshmërive në Kosovë. Në vazhdën e rritjes së kompanisë po kërkojmë agjentë të rinj për të na u bashkangjitur në rrugën tonë drejt suksesit.  

Përgjegjësitë e punës përfshijnë:

  • Dhënien e udhëzimeve dhe ndihma e shitësit dhe blerësit në procesin e transaksionit.  
  • Procesi i negocimit të çmimeve dhe procesit të shit-blerjes së pronave. 
  • Mbledhja e ofertave për shitje dhe qira. 
  • Fotografimi, përgatitja dhe publikimi i ofertave. 
  • Mirëmbajtja dhe azhurnimi i ofertave. 
  • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i rrjetit të bashkëpunimit dhe klientëve.  

Nëse keni ambicie, jeni komunikativ, dhe keni dëshirë për punë, Anem Real Estate është vendi më i mirë për të nisur karrierën tuaj si agjent. OTE për vit 45k Euro!  

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në info@anem-ks.com 

Shikime 2514
Kategoria Administratë
Skadon 12 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC