Extra Delikates

Administratore për zyre

	 	 

KONKURS

Extra Delikates Shpk me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar ekipin e tij, ku edhe ju mund të jeni pjesë e tij.

Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik. Ofrojmë mundësi për zhvillim të karrierës dhe punë të shkëlqyer ekipore, andaj të gjithë ju që dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë mund të aplikoni për vendet e lira të punës:

Administratore për zyre

Vendi i punës: Prishtine 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të sigurojë mbështetje për të gjitha projektet e kompanisë, dhënia e këshillave dhe opinioneve të kërkuara nga Menaxhmenti;
 • Menaxhimi i zyrës, lëndëve, kërkesave;
 • Pritja e palëve;
 • Organizimi dhe mbajtja e takimeve;
 • Mirëmbajtja dhe menaxhimi i postës/postës elektronike/thirrjeve telefonike;
 • Regjistrimi i të dhënave në programet/software-t adekuate;
 • Sistemimin e dokumentacionit përkatës;
 • Punë të tjera të ndërlidhura me kontabilitetin, financat dhe administratën;

Kualifikimet:

 • Diplomë universiteti;
 • Njohuri në përdorimin e paketës programore Microsoft Office;
 • Të jetë komunikative, dinamike, kreative dhe e gatshëm për punë në ekip;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Përvojë pune e mëparshme në administrate.

Aplikimi për punësim bëhet së bashku me CV dhe kopjet e dokumenteve (letërnjoftimit, diploma e edukimit, referencat) mund ti dorëzoni përmes e-mail adresës: info@extradelikates.com (në subjekt cekni pozitën për të cilën aplikoni), deri me 25.02.2021

Vetëm kandidatët që do të hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Shikime 1757
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC