GEP - Postë e shpejtë

Menaxher i Logjistikës

	 	 

KONKURS PUNE

Posta e shpejtë "GEP" Sh.p.k  për plotësimin e nevojave të stafit shpall konkurs për      

MENAXHER I LOGJISTIKES

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

Menaxheri i Logjistikës është përgjegjës për planifikimin dhe menaxhimin  e të gjitha aktiviteteve të shpërndarjes, transportit, furnizimit, magazinimit dhe shërbimin/kujdesit ndaj klientit, si dhe plotësimit të nevojave operative të njësive të biznesit, duke koordinuar/optimizuar stafin në ndarjen e roleve dhe përgjegjësive dhe duke mbikëqyrur hapat deri në finalizimin e procesit.

Menaxheri i Logjistikës punon nën mbikëqyrjen direkt të Drejtorit Ekzekutiv dhe kryen këto detyra

 • Përgjegjës për zhvillimin dhe përmirësimin e infrastrukturës së zinxhirit të furnizimit, duke përfshirë qendrën e shpërndarjes dhe transportit.
 • Përgjegjës për arritjen e përmirësimeve në efikasitetin operativ, si dhe për implementimin e çdo sistemi/protokolli të ri që ul kostot e përmirëson cilësinë e punës.
 • Shqyrton dhe përditëson strategjitë/procedurat nën objektivin kryesor të zhvillimit të biznesit duke mundësuar funksionalitetin optimal.
 • Planifikon dhe mbikëqyr asetet dhe infrastrukturën logjistike.
 • Përgjegjës për ndjekjen dhe përmbushjen e të gjitha nevojave për transport
 • Planifikon mënyrat e transportit, rrugët dhe caktimin e ngarkesës për sasi.
 • Mbikëqyr statusin e porosive dhe dërgesat.
 • Monitoron kostot e transportit.
 • Organizon dhe bashkërendon aktivitetet e departamenteve që ai drejton (Magazinat, Transportin, Shpërndarja dhe Mbledhja e porosive.).
 • Trajnon dhe zhvillon skuadrën e tij të logjistikës.
 • Lokalizon partnerët e biznesit, klientët me reputacionin më të mirë profesional dhe me raportin më të mirë më serioz, për të bashkëpunuar.
 • Zhvillon biznesin duke reduktuar kostot, duke fituar kontrata të reja, duke analizuar problemet dhe arritur zgjidhje të reja logjistike.
 • Zgjidh në mënyrë efikase dhe sa më praktike emergjencat e lindura.
 • Kryen funksione të tjera të përcaktuara nga Drejtori Ekzekutive.

AFTËSITË:

 • Aftësi të shkëlqyera organizative, duke përfshirë aftësitë  për të planifikuar punën dhe vendosur prioritete.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, të zotërojë etikë pune dhe integritet.
 • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe aftësi për të zgjidhur në mënyrë efikase problemet.
 • Aftësi për të kryer shumë detyra njëkohësisht dhe aftësi për të qenë i orientuar tek detajet.
 • Aftësi shumë të mira ndërpersonale.
 • Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse.
 • Ndjenjë përgjegjësie.
 • Aftësi për të ruajtur qetësinë gjatë situatave me stres të lartë dhe për të ruajtur fokusin mbi objektivat përfundimtare.

KERKESAT DHE NJOHURITE E NEVOJSHME PER POZICIONIN:

 • Arsimi i lartë, preferohen degët Administrim ose Menaxhim Biznesi.
 • Eksperiencë 3 vjeçare në pozicione drejtuese të ngjashme.
 • Njohje e mirë e gjuhës Angleze e preferuar.
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office, sidomos e MS Project.
 • Leje drejtimi automjeti (B).

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin  aplikimin tuaj. apo përmes E-mail pune.gep@gmail.com jo më vonë se data 01.03.2021

Shikime 2569
Kategoria Logjistikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC