Baldan Group

Agjent/e të shitjes për Kosovë

	 	 

BALDAN GROUP

KËRKON AGJENT TË SHITJES PËR KOSOVË

Baldan Group si kompani lidere e kryesuar nga sipërmarrësi Antonio Baldan është një perandori e vërtetë kushtuar bukurisë.  Me një portfolio të gjerë produktesh dhe pajisjesh ofron një kombinim të jashtëzakonshëm të metodave efektive të teknologjisë së lartë dhe linjave të njohura dermo-kozmetike dhe ushqyese.

Përshkrimi i punës

Kandidati duhet të jetë fuqimisht i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur.

Ai do të zhvillojë biznesin në gjithë teritorin e Kosovës, duke identifikuar klientë të rinj të mundshëm të cilëve do t'u ofroj pajisje dhe produkte dermo-estetike me përparësi vërtet unike.

Planifikon, organizon dhe ekzekuton vizita të rregullta të klientëve, zhvillon takime me profesionistë mjekësorë, esteticientë dhe farmacistë, për prezantim të gamës së pajisjeve dhe produkteve në përputhje me të gjitha standardet rregullative të zbatueshme të kompanisë.

Plotëson ose tejkalon qëllimet dhe objektivat e shitjes për produktet e përcaktuara ose portofolion e produkteve brenda territorit të Kosovës.

 • Kandidati duhet të jetë fuqimisht i motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur;
 • Të jetë i diplomuar për Dermoestetikë / Kozmetikolog;
 • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve;
 • Mendjemprehtësi të fortë biznesi përfshirë aftësi të shkëlqyera komunikimi (verbal / me shkrim), ndërpersonale dhe bindëse;
 • Nivel të lartë të integritetit dhe motivit personal;
 • Aftësi për të analizuar të dhënat, identifikuar trendet dhe formuluar dhe ekzekutuar plane veprimi;
 • Aftësi për të mësuar dhe zbatuar informacione teknike dhe shkencore në lidhje me produktet në një mënyrë këshilluese profesionale;
 • Përvojë të mëparshme në shitje të po këtij profili;
 • Patentë të vozitjes, kategori B;
 • Aftësi përdorimi të MS Office;
 • Njohje e shkëlqyer e gjuhes Angleze si dhe Italiane do jetë një përparësi.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: bledi.rushaj@baldangroup.it

Konkursi mbetet i hapur nga data 09/02/2021 deri me 24/02/2021.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni: https://www.baldangroup.com/

Shikime 2120
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC