4A Pika

Saldues - Axhustator

	 	 

Saldues – Axhustator

Detyrat e punes dhe pergjegjesite:

  • Bene organizimin dhe kryen punet ne ceshtjet lidhur me procesin e saldimit,
  • Siguron funksionalizimin dhe precizitetin si axhustator,
  • Vendos shenja te sigurise ne te gjitha vendet e nevojshme,
  • Sipas kerkeses se mbikeqyresit kryen edhe pune te tjera qe nderlidhen me vendin e punes.

Kualifikimet dhe shkathtesite profesionale:

  • Diploma perkatese per kete fushe,
  • Pervoje pune te pakten 3 vjecare ne pozita te ngjashme,
  • Certifikate, referenca dhe deshmi te tjera qe mund te kete lidhur me kete pozite.

Sqarime te tjera:

  • Kontrate pune me afat 2 vjecar,
  • Paga e negociushme (kontributet i mbulon punedhensi).

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes email adreses 4apika@gmail.com apo permes numrave te kontaktit 

+383 49 123 173 
+383 49 999 481
Shikime 999
Kategoria Të tjera
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC