LUCIANO men's wear

Shitës/e

	 	 

Konkurs i hapur për pozitën:

Shitës/e (Prishtinë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve (rrobave) dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit;
 • Harmonizimi/rregullimi i produkteve (rrobava) sipas rregullave të kompanisë;
 •  Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë, parregullësi etj;
 • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kushtet:

 • Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 6 muaj;
 • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të
  gjuhës shqipe dhe angleze (e preferuar);
 • I/e përgjegjshëm/e në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi
 • Mosha 21-30 vjeç.

Çfarë ofrojmë ne:

 • Pagë standarde (mund të ndryshohet varësisht nga aftësite e shitjes dhe përvojes);
 • Ushqimi ditor;
 • Pije gjatë orarit të punës;
 • Uniformë.

Orari i punës: 2 ndërrime - Paradite (09:00 - 18:00), Masdite (12:00 - 20:00)

Aplikoni duke klikuar ne Butonin "APLIKO"

 

Shikime 4811
Kategoria Shitje
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC