Prestige Français

Shitës / Shitëse në Dyqan

	 	 

PRESTIGE FRANCAIS kërkon Shitës / Shitëse në Dyqan (Full Time) për dyqanet ne qytetin e Prishtines (ALBI MALL), një nga brandeve më prestigjoze të modës.

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Ofrimi i një shërbimi cilësor, profesional dhe të kënaqshëm klientëve;
 • Kryen prezantimin e produkteve tek klientet e dyqanit.
 • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit: prezantim produkti, prerje fature/kuponi fiskal dhe arketim.
 • Informon klientët për koleksionet e reja dhe pershtat nevojat e klientit sipas koleksioneve te Cacharel.
 • Vendos artikujt në dyqan sipas masave dhe rregullave të Brand-it;
 • Merret me zëvëndësimin e artikujve që mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që dhoma e provës dhe ambjentet e dyqanit të jenë të rregullta dhe të pastra;
 • Mban përgjegjësi për mallin që ka në dyqan.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme (Diploma Universitare është avantazh);
 • Përvojë e mëparshme në fushën e shitjeve jo më pak se 1 vjet (Eksperienca në Fashion është avantazh);
 • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
 • Të jetë i motivuar, i besueshem dhe me dëshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhët Angleze (është avantazh).

Kontakt:
Email:
erion.zyko@prestigef.com

Numri telefonit: +38345111977

Data e postimit: 06.02.2021 – 28.02.2021

Shikime 1564
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC