Shtëpia e Ankandeve Kosova

Udhëheqës të Ankandit – Aucioner

	 	 

Shtëpia e Ankandeve Kosova, e themeluar ne vitin 2011, është kompani e specializuar për organizimin e shitblerjeve nëpërmjet ankandit.

Me qëllim të avancimit të veprimtarisë tani është duke kërkuar person energjik dhe organizativ, për pozitën:

Udhëheqës të Ankandit – Aucioner

Përshkrimi i punës:

  • Moderimi i ankandit;
  • Paraqitja e artikujve për shitje;
  • Mbajtja e evidencave të ofertave të shprehura nga të pranishmit; Përmbyllja e shitjes kur arrihet oferta më e lartë.

Kualifikimet

Diplomë universitare në menaxhment, administrim biznesi apo në fusha të ngjashme; Njohuri të proceseve të ankandit të drejtpërdrejtë – konsiderohet avantazh;

Aftësi të shkëlqyera komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze;

Informata shtesë:

Të gjithë të interesuarit duhet të aplikojnë në recruitment@ankandet.com. Ju lutem bashkëngjitni CV-në.

Afati për aplikim do të jetë deri më datën 28 shkurt 2021. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Puna do të jetë me honorar.

Aplikimet e pakompletuara dhe të dërguara me vonesë, nuk do të merren parasysh.

Shikime 1443
Kategoria Menaxhment
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC