Lume's Details

Depilatore

	 	 

Kërkohet punëtore të gjinisë femrore në fushën e estetikes, kryesisht depilatore në Sallonin Lume’s Details në Prishtinë, Rruga Bajram Kelmendi, te 4 llullat.

Kualifikimet:

 • Të ketë shkollen e mesme të përfunduar;
 • Mosha e preferuar 18-25 vjeçare;
 • Preferohet të jetë banore e Prishtinës ose rrethinës;
 • Të ketë njohuri të mjaftueshme në përdorimin e smartfonëve dhe rrjeteve sociale kryesisht;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme të komunikimit;
 • Përvojë pune në fushën e estetikes është përparësi;
 • Të jetë e aftë të punojë nën presion dhe ngarkesë të punës;
 • Të ketë aftësi të mësojë shpejt dhe të përshtatet në ekipin tonë.

Përgjegjësitë:

 • Të kryej shërbimin ndaj klientit, me përgjegjësi dhe kujdes të shtuar. 
 • Të mirëmbaj lokalin në bashkëpunim me koleget e tjera. Higjena  e lokalit është e domosdoshme për punën që ne ofrojmë.
 • Të perfundojë punët administrative të lokalit , të përkujdeset për telefonin dhe rrjeteve sociale të sallonit.
 • Të mbaj aktive rrjetet sociale të sallonit me postime të ndryshme ditore.

Numri kontaktues: 044 238797

Te dergohet CV ne email address fatjonashabani3@hotmail.com

Shikime 1098
Kategoria Të tjera
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC