Albi Group

Asistent/e i/e Shitjes në Butik

	 	 

Albi Group

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!


Albi Group Sh.p.k me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Albi Group Sh.p.k kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Asistent/e i/e Shitjes në Butik


Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientët, ku të gjithë klientët duhet të priten dhe të përshëndeten me buzëqeshje dhe duke i falënderuar
  • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët të jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan (vendosja e alarmeve, kategorizimi, palosja);
  • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullimin e artikujve në vendet përkatëse sipas udhëzimeve të menaxherit apo merchandiserit.

Kualifikimi dhe Përvoja:

  • Diplomë e shkollës së Mesme
  • Të ketë përvojë pune në shitje
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com Konkursi do të jetë i hapur nga Data 03.02.2021 deri me Datë 28.02.2021.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 3811
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC