Alba Media

Developer - PHP/LARAVEL

	 	 

Alba Media

Alba Media është në kërkim të një (1), Developer - PHP/LARAVEL.

Ne si kompani jemi duke punuar vetëm ourtsource për projekte nga Holanda, Belgjika, Gjermania, Kroacia, SHBA, South Africa.

Pergjegjesite:

 • Te komunikojë direkt me klientët tane jasht shtetit.
 • Të bashkepunojë me të gjithë antarët e ekipit.
 • Të ndajë dijeni me të tjerët si dhe Të jetë i hapur për teknologji te ndryshme në web.
 • Të punojë orarë të plotë, (40 orë në javë - 5 ditë në javë).

Aftësitë:

 • Njohuri te avansuara ne (PHP,LARAVEL, MYSQL), eksperience me OOP (Object Oriented Programming) dhe të ketë përvojë profesionale së paku 2+ vite në zhvillim.
 • Aftesi në FrontEnd (HTML, CSS, JavaScript, VueJS, Angular,jQuery)
 • Të përballoje punë dinamike në baza ditore
 • Njohuri të lartë të gjuhës Angleze.
 • Të demostrojë aftësi të punoje me koleg nga lokacione të ndryshme.
 • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme verbale, të shkruara, ndërpersonale, organizative dhe të menagjimit të kohës.

Çka ofron Alba-Media LLC:

 • Ambient pune profesional dhe super komod në zyret tona,
 • Kontrata afatgjate pune si dhe paga mesatarisht të larta.
 • Ndihmë nga i gjithë stafi për aftësim profesional si dhe mundësi ngritje.
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia)
 • Bonuse të ndryshme si në shtije, rekrutim të stafit, festa, etj.
 • Ambient pune pa presion të lartë.


Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën: 
info@albamedia-ks.com

Shikime 824
Kategoria Informatikë
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC