Albi Shopping

Zv. Menaxher/e Marketi (5), Arkëtare (20), Shitëse (20), Depoist (5)

	 	 

Albi Header

“Albi Shopping” me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “Albi Shopping” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

  • Zv. Menaxher/e Marketi (5 vende pune)
  • Arkëtare ( 20 vende pune)
  • Shitëse ( 20 vende pune)
  • Shitës/Depoist ( 5 vende pune)

Lokacioni: Prishtinë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Albi Header

Shikime 2575
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC