Hotel Gorenje

Kuzhinier/e, Përgatitje të ëmbëlsirave (2), Enëlarës/e (2)

	 	 

Hotel Gorenje shpall konkurs pune:

1. Kuzhinier/e  - 1 vend i lirë

  • Te ketë njohuri rreth gatimeve të ndryshme dhe të jetë i/e gatshëm të krijoj menu-ja të reja sezonale apo mujore/javore/ditore.

2. Përgatitje të ëmbëlsirave - 2 vende të lira

  • Përvojë pune në përgatitje të ëmbëlsirave
  • Eksperiencë ne përgatitje me marzipan
  • Ambicie dhe motivim

3. Enëlarës/e - 2 vende të lira

Të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit 049 77 77 60 (prej orës 08:00 - 17:00)

Hotel GORENJE
Prishtinë

Hotel Gorenje

Shikime 4265
Kategoria Gastronomi
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC