On Line Studio

Dizajner Grafik, Monter

	 	 

KONKURS NË POZITAT

 • Dizajner Grafik,

 • Monter

DIZAJNER GRAFIK

Për pozitën kandidati duhet ti plotësoj këto kushte:

 • Eksperiencë në punë së paku 1 vjet
 • Të jetë kreativ
 • Të ketë njohuri për teknikat e dizajnit grafik, mediumeve të ndryshme
 • Të ketë njohuri në programet Corel Draw, Adobe Photoshop, Ilustrator etj.
 • Të bashkëpunojë ngushtë me ekip
 • Të jetë në gjendje zbatoj urdhërat në kohë të caktuar
 • Të jetë kumunikativ dhe të ketë vetë iniciativë
 • Porfolio dhe reference

MONTER

Për pozitën kandidati duhet ti plotësoj këto kushte:

 • Eksperiencë në punë së paku 1vjet
 • Të ketë njohuri montim të Folive ngjitese, Reklamave dhe materialeve të ndryshme grafike
 • Të bashkëpunojë ngushtë me ekip
 • Të jetë në gjendje zbatoj urdhërat në kohë të caktuar
 • Të ketë vetë iniciativë

Për të aplikuar ju lutemi të dergoni CV tuaj në adresën duke cekur në pozitën:

pune@onlinestudio.eu

Whatsapp: +383 48 222 302

Data e fundit për të aplikuar është 28.02.2021

Të gjithë që konsiderohen që janë kandidatë në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Shikime 1614
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC