Matcha Coffee and Eatery

Shankist/e, Ndihmëse Kuzhine, Delivery Guy / Vozitës për Dërgesa

	 	 

POZITAT E LIRA:

 • Shankist/e – Barista
 • Ndihmese kuzhine
 • Delivery Guy / Vozitës për Dërgesa me motorr dhe biciklet

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

Për shankist/e

 • Përgaditja e të gjitha llojeve të kafeve që janë në menu
 • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së shankut, enëve dhe tavolinave.

KUALIFIKIMET

 • Përvoja e punës si shankist/e është përparësi.
 • Pervoja e punës në restorante është përparsi

Për ndimese kuzhine

 • Ndihme rreth përgaditjes se ushqimeve ne menu.
 • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhines.

KUALIFIKIMET

 • Përvoja e punës si kuzhinier/e është përparësi.
 • Pervoja e punës në restorante është përparsi

MENYRA E APLIKIMIT

Dërgoni CV në e-mail tonë:
E-maili: contact@matchaeatery.com ose
Numri kontaktues (Viber): +383 43 82 92 82
Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo

Shikime 1551
Kategoria Gastronomi
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC