Instituti KAF

Ke një diplome në ekonomi? Konverto Diplomën tuaj

	 	 

IKAF

Ke një diplomë në Ekonomi?

Konverto diplomën tënde në Certifikim Ndërkombëtar në Institutin KAF dhe fillo të planifikosh një të ardhme të shkëlqyer.

Shiko për mundësin e konvertimit të diplomës: Kliko këtu

Një karrierë në Europë mund të jetë jashtëzakonisht e gjerë, e larmishme dhe shumë fitimprurëse.

Studentët që përfundojnë certifikimin në IKAF, automatikisht u krijohet mundësia e aplikimit për anëtarësi në organizatat ndërkombëtar si:

-- CA (Controller Akademie). Është liderë në Gjermani dhe në vendet tjera gjermano-folesë (Austri, Zvicër, e më gjerë) në fushën e kontrollorëve. Si rrjedhojë, të gjithë studentët të certifikuar si kontrollorë në IKAF do të kenë mundësi që, automatikisht të jenë të gatshëm për tregun evropian, specifikisht në Gjermani, Austri e Zvicër.
Lexo më shumë

Apliko Online për Kontrollorë: Kliko këtu

-- Angli (AATICB Global). Janë organizata me shtrirje të gjerë botërore dhe të specializuara në fushën e certifikimit të Kontabilistëve, në veçanti në nivelin e Nëpunësve të Kontabilitetit (Bookkeeping). AAT dhe ICB Global janë organizata me seli në Mbretëri të Bashkuar, kan partneritet me organizata të ngjashme nga e tërë bota. 

Apliko Online për Kontabilistë: Kliko këtu

-- CBV Institute. IKAF do jetë organizata e vetme në Kosovë dhe rajon (Ballkan Perëndimor) që do të ofrojë certifikimi/titullin “Vlerësues i Bizneseve”, të njohur ndërkombëtarisht. Si rrjedhojë kësajë marrëveshjesë me organizatën prestigjioze dhe të vetmen në Kanada për Certifikimin e Vlerësuesve të Bizneseve.
Lexo më shumë

Apliko Online për Vlerësues i Bizneseve: Kliko këtu

-- (IFA) Institute of Financial Accountants. Përmes kësajë marrëveshje, studentëve të certifikuar në IKAF në Teknik Kontabiliteti dhe Kontabilist i Certifikuare, do t’ju njihen certifikatat globalisht dhe në veçanti, në ato shtete ku operon IFA.
Lexo më shumë

Apliko Online për Kontabilistë: Kliko këtu

Anëtarësia në organizatat ndërkombëtar nënkupton mundësi pune në të gjitha vendet evropiane e botërore ku keto organizata veprojn.

Klikoni www.ikaf.org/njohja-e-kualifikimeve për më shumë informacion ose na kontakto në:

Nr. tel: 038 220 608 / 044 118 346

E-mail: trajnim@ikaf.org Website: www.ikaf.org

Adresa: Rr. ”Bedri Pejani”, Nr 1 (Përballë Objektit të Qeverisë), Priahtinë, Kosovë.

Shikime 2490
Kategoria Ekonomi
Skadon Skadon: SOT
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC