Albi Fashion Retail

Visual Merchandiser

	 	 

Albi Fashion Retail

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi FashionRetail pjesë e Albi Group me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Albi Group kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

Visual Merchandiser ( 1 Pozitë )

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Rregullon dhe kujdeset për pjesën vizuale të dyqanit, duke u kujdesur për dukjen e produkteve në mënyrën më të mirë
 • Bën ekspozimin dhe zëvendësimin e produkteve të duhura në kohën e duhur
 • Kujdeset që të gjitha veshjet dhe aksesorët të jenë të gatshëm për ekspozim në dyqan
 • Bën rregullimin e vitrinës sipas rregullave të dyqanit
 • Përcjell dhe ndihmon Menaxherin/en e dyqanit për aktivitetet ditore dhe javore

Kualifikimet:

 • Të ketë përvojë pune në Merchandising,
 • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
 • Njohuri për trendet e fundit të modës,
 • Të jetë kreativ/e dhe të ketë aftësi për dizajnim, ngjyra dhe stil,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit,
 • Të jetë energjik/e, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë
 • Të ketë njohje të mirë të gjuhës angleze.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com. Konkursi do të jetë i hapur nga Data 26.01.2021 deri me Datë 10.02.2021

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Albi Footer

Shikime 1467
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC