Recycle KOS

Accountant / Llogaritare

	 	 

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita: Accountant/Llogaritare

Vendi: Prishtinë

Lokacioni: Hajvali, Brigada 153

Data e Hapjes: 25.01.2021

Data e Mbylljes: 08.02.2021

Accountant/Llogaritarja është përgjegjëse për kalkulimin, regjistrimet financiare, administrimin dhe efikasitetin e aktiviteteve ditore, duke përfshirë operacionet, menaxhimin e të gjitha punëve dhe shitjes ditore.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ngarkimi dhe rregullimi i folderëve në mënyrë elektronike
 • Bisedues, i durueshëm dhe i sigurt, me një qëndrim pozitiv;
 • Mirëmbani dhe azhurnoni informacionin e klientit sipas nevojës;
 • Ndjek informacionin e lidhur me klientin për qëllime raportimi;
 • Përshtatuni, mësoni dhe rrituni në një mjedis të shpejtë dhe interesant për fillimin.

Kualifikimet:

 • Minimum 2 vjet eksperiencë në pozitë të llogaritares.
 • Aftësi të mira komunikuese, koordinuese, prezantuese dhe bindëse.
 • Aftësi organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Njohuri të mira në kompjuter; duhet të dije Microsoft Excel, Ëord, Access (përgjithësi paketën e Microsoft Office).
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze, në të folur dhe në të shkruar (e rëndësishme)
 • Aftësia për të gjeneruar raporte të klientit, parashikime të kompanisë (është një plus);
 • Barazoni transaksionet;
 • Analiza e rrjedhës së parasë;
 • Mosha e përshtatshme mbi 25 vjecare
 • Ky konkurs është vetëm për kandidate të gjinisë femërore

Kandidatet e interesuara inkurajohen të dërgojne CV-në e tyre në këtë email:

kosrecycle@hotmail.com

Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfindencialitet të lartë. Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të lajmërohen përmes telefonit.

Mund të na kontaktoni në këtë numër: 049350466

Shikime 3843
Kategoria Ekonomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC