IP-Kos

Arkatar/e në market (Viti)

	 	 

“ IP-KOS sh.p.k” me numër unik identifikues 810834673 me adresë në Rrugën: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence); 10000 Kosovë Prishtinë, shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:

 ARKATAR/E  NË MARKET

Në këtë lokacion: Viti 

Përshkrimi i pozitës për arkëtar/e në market: Do të jetë përgjegjës për shërbimin ndaj klientëve në market, mbarëvajtjen ,dhe  përkujdesjen ndaj produkteve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën shitës  në market:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme;
  • Aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit;
  • Të ketë aftësi komunikuese;
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore;

Të gjithë të interesuarit pë pozitën e cekur më lartë mund të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm:

Konkursi është i hapur  deri më dt. 02.02.2021

Shikime 916
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Viti
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC